Anketa

Anketu morate obavezno popuniti u ovim slučajevima:
- želite registrirati neki od naših besplatnih programa za manje poslovanje
- želite uz demo programe dobiti i besplatnu 30-dnevnu kratku podršku (email i telefon).

Sva polja označena zvjezdicom morate obavezno unijeti.

Nagradna anketa
*Tvrtka (poduzeće, obrt, knj. servis, udruga...)
*Država HR exYU
*Poštanski broj i mjesto
*Ulica i broj
*OIB
*Osoba za kontakt  (informatičar, knjigovođa...)
*Odgovorna osoba  (direktor, vlasnik, poslovođa...)
*Registrirani telefon tvrtke ili odgovorne osobe (fiksni i mobilni)
*E-mail adresa

Koristimo knjigovodstvene programe druge tvrtke, ali smo nezadovoljni (djelomično ili u potpunosti) radom programa i pratećim uslugama.

  Opis nezadovoljstva:
  *Za programe Tehno saznali smo:
Pristajemo da nam se šalju reklamni materijali autora i njegovih partnera. U slučaju neoznačavanja ovog polja, autor programa jamči potpunu privatnost Vaših podataka (i korištenje samo za internu upotrebu).
Želimo pokrenuti nove ili redizajnirati postojeće web stranice. Nazovite nas telefonski radi neobvezujuće ponude za izradu web stranica.
  Dodatna poruka
  Razlog popunjavanja ankete:

Mišljenje korisnika

Programe Paletko i Kasirko koristim već tri godine. Ovim putem pohvale, želio bih dati poticaj svima onima kojima je potreban program za trgovinu i skladište (i ostale djelatnosti u kojima bi se ovi programi mogli primjeniti) da bez straha mogu odabrati Tehno programe, jer su vrlo pouzdani, jednostavni za rukovanje a uz sve to i cijena im je dvostruko manja. Imam tri trgovine mješovitom robom i centralnim skladištem, sve za sad funkcionira dobro. Moram pohvaliti i tim programera koji vam doslovno stoje na usluzi gotovo 24 sata na dan i svaki problem možete im javiti putem maila kojeg će vam riješiti u kratkom roku. U svakom slučaju program je dobar i ja ga preporučujem.
Marijan Bradić, vlasnik, Trgovački obrt MB - Pokupsko
 

Vijesti

02.03.2016
Neprofitne udruge! Uz ponudu za poduzeća, obrte te knjigovodstvene servise sada smo dopunili i ponudu za neprofitne udruge. Kontaktirajte nas za detaljne informacije.

28.09.2015
Devizno poslovanje, e-obrasci, cloud tehnologija! I puno drugih naprednih mogućnosti u našoj ponudi. Provjerite, dajemo besplatnu podršku kod upoznavanja sa našim programima i ponudom pratećih usluga.

30.09.2014
Nagradna anketa! Popunite za specijalne popuste te za dodatnih 10% popusta (na cijene iznad 1000 kn) ako koristite još neke naše usluge naših partnera, ekopen.hr i signon.hr. Razmotriti ćemo i ponude za kompenzacije

11.03.2013
Fiskalizacija i CLOUD! Uspješno uvodimo fiskalizaciju našim ugostiteljima i trgovcima. Imamo i zanimljiva cloud rješenja (pristup sa jeftinih linux računala i sl.).