Anketa

Anketu morate obavezno popuniti u ovim slučajevima:
- želite registrirati neki od naših besplatnih programa za manje poslovanje
- želite uz demo programe dobiti i besplatnu 30-dnevnu kratku podršku (email i telefon).

Sva polja označena zvjezdicom morate obavezno unijeti.

Nagradna anketa
*Tvrtka (poduzeće, obrt, knj. servis, udruga...)
*Država HR exYU
*Poštanski broj i mjesto
*Ulica i broj
*OIB
*Osoba za kontakt  (informatičar, knjigovođa...)
*Odgovorna osoba  (direktor, vlasnik, poslovođa...)
*Registrirani telefon tvrtke ili odgovorne osobe (fiksni i mobilni)
*E-mail adresa

Koristimo knjigovodstvene programe druge tvrtke, ali smo nezadovoljni (djelomično ili u potpunosti) radom programa i pratećim uslugama.

  Opis nezadovoljstva:
  *Za programe Tehno saznali smo:
Pristajemo da nam se šalju reklamni materijali autora i njegovih partnera. U slučaju neoznačavanja ovog polja, autor programa jamči potpunu privatnost Vaših podataka (i korištenje samo za internu upotrebu).
Želimo pokrenuti nove ili redizajnirati postojeće web stranice. Nazovite nas telefonski radi neobvezujuće ponude za izradu web stranica.
  Dodatna poruka
  Razlog popunjavanja ankete:

Mišljenje korisnika

Program FINKO ispunio je u potpunosti naše uvjete u vođenju knjiga, vrlo jednostavan, a opet profesionalan! Ako uzmemo u obzir cijenu koja je jedna od najpovoljnijih na tržištu, možemo samo zaključit da smo odabrali najbolju opciju. Nakraju, tko to još nudi iznimno uslužnu i ekspresnu tehničku podršku, pa čak i u kasnim nočnim satima? Svaka čast!
Hrvoje Roginić, direktor, Elemundus d.o.o. - Zagreb
 

Vijesti

02.03.2016
Neprofitne udruge! Uz ponudu za poduzeća, obrte te knjigovodstvene servise sada smo dopunili i ponudu za neprofitne udruge. Kontaktirajte nas za detaljne informacije.

28.09.2015
Devizno poslovanje, e-obrasci, cloud tehnologija! I puno drugih naprednih mogućnosti u našoj ponudi. Provjerite, dajemo besplatnu podršku kod upoznavanja sa našim programima i ponudom pratećih usluga.

30.09.2014
Nagradna anketa! Popunite za specijalne popuste te za dodatnih 10% popusta (na cijene iznad 1000 kn) ako koristite još neke naše usluge naših partnera, ekopen.hr i signon.hr. Razmotriti ćemo i ponude za kompenzacije

11.03.2013
Fiskalizacija i CLOUD! Uspješno uvodimo fiskalizaciju našim ugostiteljima i trgovcima. Imamo i zanimljiva cloud rješenja (pristup sa jeftinih linux računala i sl.).