Anketa

Anketu morate obavezno popuniti u ovim slučajevima:
- želite registrirati neki od naših besplatnih programa za manje poslovanje
- želite uz demo programe dobiti i besplatnu 30-dnevnu kratku podršku (email i telefon).

Sva polja označena zvjezdicom morate obavezno unijeti.

Nagradna anketa
*Tvrtka (poduzeće, obrt, knj. servis, udruga...)
*Država HR exYU
*Poštanski broj i mjesto
*Ulica i broj
*OIB
*Osoba za kontakt  (informatičar, knjigovođa...)
*Odgovorna osoba  (direktor, vlasnik, poslovođa...)
*Registrirani telefon tvrtke ili odgovorne osobe (fiksni i mobilni)
*E-mail adresa

Koristimo knjigovodstvene programe druge tvrtke, ali smo nezadovoljni (djelomično ili u potpunosti) radom programa i pratećim uslugama.

  Opis nezadovoljstva:
  *Za programe Tehno saznali smo:
Pristajemo da nam se šalju reklamni materijali autora i njegovih partnera. U slučaju neoznačavanja ovog polja, autor programa jamči potpunu privatnost Vaših podataka (i korištenje samo za internu upotrebu).
Želimo pokrenuti nove ili redizajnirati postojeće web stranice. Nazovite nas telefonski radi neobvezujuće ponude za izradu web stranica.
  Dodatna poruka
  Razlog popunjavanja ankete:

Mišljenje korisnika

Pri odabiru programa za vođenje financijskog poslovanja četiri uvjeta vodila su nas do konačnog odabira: 1. jednostavnost pristupa, 2. funkcionalnost, 3. tehnička podrška, 4. cijena. Kada je od osnovnih smjernica pa do instalacije određenog softwarea sve na dohvat ruke bez potrebe suvišne komunikacije i sve što radite čini vam se lako, uz to u potpunosti je izbalansirano s potrebnim i propisanim i tehnički podržano brzim e-mail ili telefonskim kontaktom - izbor je lak. Više od četiri godine koristimo Finko, Platko i Kasirko pakete u profitabilnom i neprofitabilnom subjektu i naša preporuka je - odaberite ponuđeno i vidjet ćete sami da su svi navedeni uvjeti zadovoljeni.
Zlatko Kos, direktor, KOS izgradnja d.o.o. i Tenis klub SC - Novska
 

Vijesti

02.03.2016
Neprofitne udruge! Uz ponudu za poduzeća, obrte te knjigovodstvene servise sada smo dopunili i ponudu za neprofitne udruge. Kontaktirajte nas za detaljne informacije.

28.09.2015
Devizno poslovanje, e-obrasci, cloud tehnologija! I puno drugih naprednih mogućnosti u našoj ponudi. Provjerite, dajemo besplatnu podršku kod upoznavanja sa našim programima i ponudom pratećih usluga.

30.09.2014
Nagradna anketa! Popunite za specijalne popuste te za dodatnih 10% popusta (na cijene iznad 1000 kn) ako koristite još neke naše usluge naših partnera, ekopen.hr i signon.hr. Razmotriti ćemo i ponude za kompenzacije

11.03.2013
Fiskalizacija i CLOUD! Uspješno uvodimo fiskalizaciju našim ugostiteljima i trgovcima. Imamo i zanimljiva cloud rješenja (pristup sa jeftinih linux računala i sl.).