Distributeri

Ponudite svojim korisnicima besplatne knjigovodstvene programe za manje poslovanje. Ili moćne i stabilne knjigovodstvene programe za veće poslovanje. Naplatite pružanje stručne podrške (instalacija, obuka, izmjene, dopune, servis podataka...) svima (koliko god ih možete kvalitetno obraditi), po našim ili vlastitim cijenama.

Rabatni paketi za distributere

Paket serviser:
- važi za jednokratne uplate do 6000 kn
- 10% popusta na plaćanje naknade
- 30% popusta na plaćanje finalne cijene
- 10% popusta na usluge

Paket distributer:
- važi za jednokratne uplate iznad 6000 kn
- 20% popusta na plaćanje naknade
- 50% popusta na plaćanje finalne cijene
- 30% popusta na usluge

Paket zastupnik:
- važi za jednokratne uplate ili kumulativni promet iznad 22000 kn
- 30% popusta na plaćanje naknade
- 80% popusta na plaćanje finalne cijene
- 50% popusta na usluge

Za mjesečni najam nema popusta. Za terenski dolazak isto nema popusta.
Minimalni uvjeti za status distibutera:
- pet comfort programa godišnje
- minimalni godišnji iznos 3001 kn


Mišljenje korisnika

Prvo sam za svoj knj. servis počeo koristiti finko na online serveru (bitno mi je da bude svugdje dostupno) i to radi odlično (već 2 godine). Počeo bi i sa plaćama. Nedavno sam napravio (paralelni) obračun plaća, i da štima, ne biste vjerovali, u lipu ali sve sve, baš do u lipu... i to tri obračuna: lipanj, srpanj i kolovoz... uskoro ću i rujan... a bilo je radnika na pola rad. vremena, radnika koji nisu radili cijeli mjesec, pa više vrsta naknada (red. rad i blagdan npr.), različite općine prireza, os. odbitci i što sve ne. U mojim obračunima u excelu koristim funkciju 'round' kod zaokruženja iznosa, i nisam mogao vjerovati, to mi se još nije nikad dogodilo da kad nešto radim paralelno, sve štima do u lipu: bruto, doprinosi, porez, prirez i neto! fantastično! tako da svi obrasci koji su predani štimaju. Zasad, kapa dolje!!!
Zdravko Obrazović, vlasnik, Obrazović - obrt za os. usluge - V. Gorica
 

Vijesti

02.03.2016
Neprofitne udruge! Uz ponudu za poduzeća, obrte te knjigovodstvene servise sada smo dopunili i ponudu za neprofitne udruge. Kontaktirajte nas za detaljne informacije.

28.09.2015
Devizno poslovanje, e-obrasci, cloud tehnologija! I puno drugih naprednih mogućnosti u našoj ponudi. Provjerite, dajemo besplatnu podršku kod upoznavanja sa našim programima i ponudom pratećih usluga.

30.09.2014
Nagradna anketa! Popunite za specijalne popuste te za dodatnih 10% popusta (na cijene iznad 1000 kn) ako koristite još neke naše usluge naših partnera, ekopen.hr i signon.hr. Razmotriti ćemo i ponude za kompenzacije

11.03.2013
Fiskalizacija i CLOUD! Uspješno uvodimo fiskalizaciju našim ugostiteljima i trgovcima. Imamo i zanimljiva cloud rješenja (pristup sa jeftinih linux računala i sl.).