Distributeri

Ponudite svojim korisnicima besplatne knjigovodstvene programe za manje poslovanje. Ili moćne i stabilne knjigovodstvene programe za veće poslovanje. Naplatite pružanje stručne podrške (instalacija, obuka, izmjene, dopune, servis podataka...) svima (koliko god ih možete kvalitetno obraditi), po našim ili vlastitim cijenama.

Rabatni paketi za distributere

Paket serviser:
- važi za jednokratne uplate do 6000 kn
- 10% popusta na plaćanje naknade
- 30% popusta na plaćanje finalne cijene
- 10% popusta na usluge

Paket distributer:
- važi za jednokratne uplate iznad 6000 kn
- 20% popusta na plaćanje naknade
- 50% popusta na plaćanje finalne cijene
- 30% popusta na usluge

Paket zastupnik:
- važi za jednokratne uplate ili kumulativni promet iznad 22000 kn
- 30% popusta na plaćanje naknade
- 80% popusta na plaćanje finalne cijene
- 50% popusta na usluge

Za mjesečni najam nema popusta. Za terenski dolazak isto nema popusta.
Minimalni uvjeti za status distibutera:
- pet comfort programa godišnje
- minimalni godišnji iznos 3001 kn


Mišljenje korisnika

Nakon više od dvije godine korištenja programa naša preporuka svim potencijalnim korisnicima programa je kupiti (nikako uzimati free za ozbiljniji posao) jer po našem iskustvu, odnos kupljeno/dobiveno je više nego dobar za korisnika. Mi koristimo Finko i Paletko i jedini manji "nedostatak" je njihova međusobna povezanost koja bi u našem slučaju trebala biti razrađenija i detaljnija sa više opcija (gdje mi biramo što želimo koristiti). Ali moramo pohvaliti podršku programu kojom su te sitnice otklonjene. Na svaki upit je promptno odgovoreno što kada vam tvrtka radi non-stop i ovisi o programu koji je krvotok tvrtke jako, jako bitno. Program je stabilan u mreži i nakon kratkog upoznavanja logike rada vrlo jednostavan za svakodnevnu upotrebu čak i manje informatički pismenim osobama. Održavanje programa je dosta jeftino i kada se urade u njemu još neke doslovce sitnice biti će idealan program za manje i srednje tvrtke, vjerujte nam, jer smo prošli puno prezentacija raznih "programa" i imali smo odličan program u DOS-u koji smo koristili 12 godina. Pozdrav budućim korisnicima.
Duško Đurašinović, direktor, Du-Na d.o.o. - Zagreb
 

Vijesti

02.03.2016
Neprofitne udruge! Uz ponudu za poduzeća, obrte te knjigovodstvene servise sada smo dopunili i ponudu za neprofitne udruge. Kontaktirajte nas za detaljne informacije.

28.09.2015
Devizno poslovanje, e-obrasci, cloud tehnologija! I puno drugih naprednih mogućnosti u našoj ponudi. Provjerite, dajemo besplatnu podršku kod upoznavanja sa našim programima i ponudom pratećih usluga.

30.09.2014
Nagradna anketa! Popunite za specijalne popuste te za dodatnih 10% popusta (na cijene iznad 1000 kn) ako koristite još neke naše usluge naših partnera, ekopen.hr i signon.hr. Razmotriti ćemo i ponude za kompenzacije

11.03.2013
Fiskalizacija i CLOUD! Uspješno uvodimo fiskalizaciju našim ugostiteljima i trgovcima. Imamo i zanimljiva cloud rješenja (pristup sa jeftinih linux računala i sl.).