Knjigovodstveni programi

Knjigovodstveni programi Tehno podijeljeni su u tri temeljna paketa:

Knjigovodstveni paket Finko, za mala i srednja poduzeća

Temeljni paket za vođenje financijskog poslovanja malih i srednjih poduzetnika (PDV, stanja komitenata, plaće, GLK/KPI, temeljnice, bilance, fakturiranje, imovina, blagajničko poslovanje...).

Knjigovodstveni paket Paletko, za skladišno poslovanje

Temeljni paket za skladišno poslovanje (VP fakturiranje, robno, materijalno, radni nalozi, POS kasa...).

Knjigovodstveni paket Kasirko, za skladišta i POS kase

Temeljni paket za skladište maloprodaje i POS kase (trgovine i ugostitelji).
Osim temeljnih paketa, tu su i paketi po djelatnostima (knjigovodstveni servisi, maloprodaje, veleprodaje, proizvodni obrti i firme, kombinirane djeatnosti, ugostitelji, pekari itd.).

Cjenike, koji sadrže i točan popis svih modula, možete skinuti ovdje .

Osnovne značajke programa Tehno: 

STABILNOST
SQL baza i programska logika - stabilnost i sigurnost
ISKUSTVO
20 godišnje iskustvo i preko 25 000 referenci
CIJENA
Do 5 puta jeftiniji od ostalih!
TRANSPARENTNOST
Probajte! Ako Valja kupite, ako ne valja obrišite!
JEDNOSTAVNOST
Instalacija i rad uz jasne upute i logične izbornike
PUNO JAMSTVO
Jamčimo za program i podatke
BRZINA
Automatika i povezanost knjiženja - brzina i točnost
IZBOR
Veliki izbor paketa i modula
IZVJEŠTAJI
Veliki broj izvještaja, analiza i grafika
DOSTUPNOST
Programi i usluge dostupni u cijeloj HR
FER ODNOS
Nema skrivenih troškova, stimulacija aktivnih kupaca


Knjigovodstveni programi Tehno vrlo su moćni i brzi, ali ujedno i vrlo jednostavni za korištenje.
Za razliku od većine programa za manje poduzetnike, koriste vrlo sigurnu SQL bazu podataka, Firebird (koju instalirate i koristite lokalno na svom disku), tako da ste uvijek sigurni da neće doći do neusklađenosti podataka, dupliranja ili nestanka podataka. Neovisno radi li se o jednom računalu, velikom broju umreženih računala, jednoj stranci (mušteriji u knjigovodstvu) ili desetak stranaka. Uvijek SUPER STABILNO I SIGURNO.

Ugrađena najmodernija tehnologija DatGen, vlastite proizvodnje, omogućava super brzo i komforno knjiženje svih dokumenata (sheme, šablone, genijalne Replay procedure itd.). A tu su i Signix alati (I-Lista, Report i Charter) za jednostavno kreiranje brojnih komercijalnih izvještaja (rang liste kupaca, promet po proizvodima i sl.). 

Nevjerovatne cijene! Od poslovnih programa slične ili čak dosta slabije kvalitete, jefiniji smo barem 5 puta (ne 5 %, nego 5 puta), a od većine programa i do 10 puta. Znači ako kod konkurencije nešto stoji 10 000 kn, kod nas to možete dobiti za 1-2 tisuće kn. Uz to, baza koja je potrebna (Firebird), je potpuno besplatna, a super stabilna. I  što je najvažnije, instalacija je potpuno legalna.

Sve to najbolje potvrđuju naši brojni korisnici (preko 25 000), koji posebno hvale iznimno povoljan odnos cijena/kvaliteta. Pohvale korisnika te izvadak iz referentne liste možete naći na Download stranici. U časopisu VIDI (broj 131, veljača 2007) možete naći recenziju našeg programa Paletko (ocjena 4,2 / 5).

Programi Tehno tokom razvoja vođeni su logikom napredne organizacije knjigovodstvenog odjela. Naravno, u našim knjigovodstvenim programima, svaki korisnik može raditi vođen svojom logikom, no mišljenja smo, da će efikasnost biti slabija.

Naš osnovni moto: fer cijene i fer odnos prema kupcu!
Naši su knjigovodstveni programi vrlo kvalitetni i nikad ne štedimo na cijeni za kvalitetu. Ali smo odličnom internom organizacijom programskog odjela, distribucije i usluga dobili izuzetno fer cijenu.
Naš je odnos prema kupcu otvoren. Nema skrivenih troškova i iznenađenja. Uvijek preporučamo najpovoljnije rješenje za kupca jer želimo izgraditi dugoročni poslovni odnos. Posebno stimuliramo kupce koji nam pomažu svojim prijedlozima. Za razliku od drugih, mi smo najjeftiniji za one koji prvi kupuju i koji naručuju specifične proizvode. Nelogično je da kupac koji kupi gotov proizvod dobiva manju cijenu. Naravno da sa povećanjem opsega prodaje pada cijena, ali zato mi dodatno stimuliramo one koji su s nama na početku, koji su testirali naše proizvode i naručivali nešto čega na tržištu još nije bilo.

Ostalo

Možete naručiti i brzu izradu ili prilagodbu svih programa po Vašim željama

  • restoranske kase i skladišta
  • praćenje proizvodnje
  • kontroling poslovnih transakcija (za menađere)
  • obračun kamata ...
Posebni dodaci (samo za korisnike sa posebnim statusom)
  • grafički preglednik Charter
  • dokument editor Hateemel

Lite - isprobajte snagu Tehno programa

Prednosti u odnosu na free verzije
- dostupno više paketa
- dostupne i neke napredne funkcije
- nasljeđivanje podataka (upgrade), bezbolni prelazak na comfort
- vrlo jednostavna instalacija i registracija

Nedostaci u odnosu na comfort
- samo jedan korisnik istovremeno na mreži, samo jedna mušterija
- uhodavanje obavljate sami (uz pomoć pisanih uputa, nema email podrške)
- nema mogućnosti doplate za stručnu podršku i intervencije
- nije moguća ugradnja posebnih i nestandardnih modula i granula
- nema servisnog ulaza

Za dodatne informacije pošaljite upit preko kontakt obrasca...

 

Mišljenje korisnika

Program FINKO ispunio je u potpunosti naše uvjete u vođenju knjiga, vrlo jednostavan, a opet profesionalan! Ako uzmemo u obzir cijenu koja je jedna od najpovoljnijih na tržištu, možemo samo zaključit da smo odabrali najbolju opciju. Nakraju, tko to još nudi iznimno uslužnu i ekspresnu tehničku podršku, pa čak i u kasnim nočnim satima? Svaka čast!
Hrvoje Roginić, direktor, Elemundus d.o.o. - Zagreb
 

Vijesti

02.03.2016
Neprofitne udruge! Uz ponudu za poduzeća, obrte te knjigovodstvene servise sada smo dopunili i ponudu za neprofitne udruge. Kontaktirajte nas za detaljne informacije.

28.09.2015
Devizno poslovanje, e-obrasci, cloud tehnologija! I puno drugih naprednih mogućnosti u našoj ponudi. Provjerite, dajemo besplatnu podršku kod upoznavanja sa našim programima i ponudom pratećih usluga.

30.09.2014
Nagradna anketa! Popunite za specijalne popuste te za dodatnih 10% popusta (na cijene iznad 1000 kn) ako koristite još neke naše usluge naših partnera, ekopen.hr i signon.hr. Razmotriti ćemo i ponude za kompenzacije

11.03.2013
Fiskalizacija i CLOUD! Uspješno uvodimo fiskalizaciju našim ugostiteljima i trgovcima. Imamo i zanimljiva cloud rješenja (pristup sa jeftinih linux računala i sl.).