Kontakt

Preferiramo prvi kontakt preko ovog obrasca. Ostale kontakt podatke dajemo samo našim stalnim partnerima. Ako želite besplatnu i hitnu podršku oko instalacije demo programa, možete naručiti termin svakodnevno. Hvala na razumijevanju! 
Tehnička podrška i održavanje domene: Signon d.o.o., Zagreb.
Centralna distribucija: Ekopen d.o.o., Zagreb.
Napomena: trenutno je u probnom radu i online podrška (dolje desno).

Kontaktirajte nas putem kontakt obrasca
*Tvrtka (poduzeće, obrt, knj. servis, udruga...):
*Telefon (fiksni ili mobilni):
*E-mail:
 
Poruka:

Mišljenje korisnika

Programe Paletko i Kasirko koristim već tri godine. Ovim putem pohvale, želio bih dati poticaj svima onima kojima je potreban program za trgovinu i skladište (i ostale djelatnosti u kojima bi se ovi programi mogli primjeniti) da bez straha mogu odabrati Tehno programe, jer su vrlo pouzdani, jednostavni za rukovanje a uz sve to i cijena im je dvostruko manja. Imam tri trgovine mješovitom robom i centralnim skladištem, sve za sad funkcionira dobro. Moram pohvaliti i tim programera koji vam doslovno stoje na usluzi gotovo 24 sata na dan i svaki problem možete im javiti putem maila kojeg će vam riješiti u kratkom roku. U svakom slučaju program je dobar i ja ga preporučujem.
Marijan Bradić, vlasnik, Trgovački obrt MB - Pokupsko
 

Vijesti

02.03.2016
Neprofitne udruge! Uz ponudu za poduzeća, obrte te knjigovodstvene servise sada smo dopunili i ponudu za neprofitne udruge. Kontaktirajte nas za detaljne informacije.

28.09.2015
Devizno poslovanje, e-obrasci, cloud tehnologija! I puno drugih naprednih mogućnosti u našoj ponudi. Provjerite, dajemo besplatnu podršku kod upoznavanja sa našim programima i ponudom pratećih usluga.

30.09.2014
Nagradna anketa! Popunite za specijalne popuste te za dodatnih 10% popusta (na cijene iznad 1000 kn) ako koristite još neke naše usluge naših partnera, ekopen.hr i signon.hr. Razmotriti ćemo i ponude za kompenzacije

11.03.2013
Fiskalizacija i CLOUD! Uspješno uvodimo fiskalizaciju našim ugostiteljima i trgovcima. Imamo i zanimljiva cloud rješenja (pristup sa jeftinih linux računala i sl.).