Kontakt

Preferiramo prvi kontakt preko ovog obrasca. Ostale kontakt podatke dajemo samo našim stalnim partnerima. Ako želite besplatnu i hitnu podršku oko instalacije demo programa, možete naručiti termin svakodnevno. Hvala na razumijevanju! 
Tehnička podrška i održavanje domene: Signon d.o.o., Zagreb.
Centralna distribucija: Ekopen d.o.o., Zagreb.
Napomena: trenutno je u probnom radu i online podrška (dolje desno).

Kontaktirajte nas putem kontakt obrasca
*Tvrtka (poduzeće, obrt, knj. servis, udruga...):
*Telefon (fiksni ili mobilni):
*E-mail:
 
Poruka:

Mišljenje korisnika

Paletko paket koristimo od početka 2012. Jako smo zadovoljni jer nam je znatno ubrzao i olakšao poslovanje. Naručili smo i dobili paket modula koji u potpunosti odgovara našim specifičnim potrebama. Neki moduli i prilagodbe napravljeni su posebno za nas. Program je jako stabilan i brz, bez obzira na velik broj podataka s kojima radimo i nestandardnu kombinaciju modula. Podrška je također brza i učinkovita, čak i vikendom, a većinu pitanja rješavamo e-mailom. Cijena svih modula, kvaliteta, fleksibilnost, stabilnost i održavanje potpuno odgovaraju malim poduzetnicima.
Ilona Posokhova, direktorica, Planet Zoe d.o.o. - Velika Gorica
 

Vijesti

02.03.2016
Neprofitne udruge! Uz ponudu za poduzeća, obrte te knjigovodstvene servise sada smo dopunili i ponudu za neprofitne udruge. Kontaktirajte nas za detaljne informacije.

28.09.2015
Devizno poslovanje, e-obrasci, cloud tehnologija! I puno drugih naprednih mogućnosti u našoj ponudi. Provjerite, dajemo besplatnu podršku kod upoznavanja sa našim programima i ponudom pratećih usluga.

30.09.2014
Nagradna anketa! Popunite za specijalne popuste te za dodatnih 10% popusta (na cijene iznad 1000 kn) ako koristite još neke naše usluge naših partnera, ekopen.hr i signon.hr. Razmotriti ćemo i ponude za kompenzacije

11.03.2013
Fiskalizacija i CLOUD! Uspješno uvodimo fiskalizaciju našim ugostiteljima i trgovcima. Imamo i zanimljiva cloud rješenja (pristup sa jeftinih linux računala i sl.).