Kontakt

Preferiramo prvi kontakt preko ovog obrasca. Ostale kontakt podatke dajemo samo našim stalnim partnerima. Ako želite besplatnu i hitnu podršku oko instalacije demo programa, možete naručiti termin svakodnevno. Hvala na razumijevanju! 
Tehnička podrška i održavanje domene: Signon d.o.o., Zagreb.
Centralna distribucija: Ekopen d.o.o., Zagreb.
Napomena: trenutno je u probnom radu i online podrška (dolje desno).

Kontaktirajte nas putem kontakt obrasca
*Tvrtka (poduzeće, obrt, knj. servis, udruga...):
*Telefon (fiksni ili mobilni):
*E-mail:
 
Poruka:

Mišljenje korisnika

Pri odabiru programa za vođenje financijskog poslovanja četiri uvjeta vodila su nas do konačnog odabira: 1. jednostavnost pristupa, 2. funkcionalnost, 3. tehnička podrška, 4. cijena. Kada je od osnovnih smjernica pa do instalacije određenog softwarea sve na dohvat ruke bez potrebe suvišne komunikacije i sve što radite čini vam se lako, uz to u potpunosti je izbalansirano s potrebnim i propisanim i tehnički podržano brzim e-mail ili telefonskim kontaktom - izbor je lak. Više od četiri godine koristimo Finko, Platko i Kasirko pakete u profitabilnom i neprofitabilnom subjektu i naša preporuka je - odaberite ponuđeno i vidjet ćete sami da su svi navedeni uvjeti zadovoljeni.
Zlatko Kos, direktor, KOS izgradnja d.o.o. i Tenis klub SC - Novska
 

Vijesti

02.03.2016
Neprofitne udruge! Uz ponudu za poduzeća, obrte te knjigovodstvene servise sada smo dopunili i ponudu za neprofitne udruge. Kontaktirajte nas za detaljne informacije.

28.09.2015
Devizno poslovanje, e-obrasci, cloud tehnologija! I puno drugih naprednih mogućnosti u našoj ponudi. Provjerite, dajemo besplatnu podršku kod upoznavanja sa našim programima i ponudom pratećih usluga.

30.09.2014
Nagradna anketa! Popunite za specijalne popuste te za dodatnih 10% popusta (na cijene iznad 1000 kn) ako koristite još neke naše usluge naših partnera, ekopen.hr i signon.hr. Razmotriti ćemo i ponude za kompenzacije

11.03.2013
Fiskalizacija i CLOUD! Uspješno uvodimo fiskalizaciju našim ugostiteljima i trgovcima. Imamo i zanimljiva cloud rješenja (pristup sa jeftinih linux računala i sl.).